ผู้เขียน หัวข้อ: adidas ozweego burgundy  (อ่าน 359 ครั้ง)

ออฟไลน์ 847tdeng

  • Newbie
  • *
  • กระทู้: 3
  • ถูกใจ: +0/-0
adidas ozweego burgundy
« เมื่อ: 13 เม.ย. 2022, 09:37 น. »

Denna specialutgåva firar början på ett nytt år på den traditionella kinesiska kalendern adidas ozweego burgundy och är diskret men samtidigt unik. Målad i en ultraren "Chalk Vit" färgpalett, kontrasteras denna Ozweego vackert med "Collegiate Burgundy"-accenter som nickar till den traditionella kinesiska färgen på tur. Ett klassiskt cirkulärt mönster är etsat på de laterala och mediala sidopanelerna som sträcker sig hela vägen mot hälen, och en uppsättning symboler dekorerade tungfliken.

På OG Ozweego-sätt löper genomskinliga passpoaler över silhuetten för en modern adidas ozweego svart estetik, och nedanför hittar du en högst skulpterad adiPRENE-mellansula som är så bekväm att du aldrig vill ta av dem. Även om det här inte är adidas Boost, är det fortfarande vansinnigt dämpat. Tror du oss inte? Prova dem sedan själv.

Tidigare i december debuterade adidas med Ozweego Celox, en ny version av adidas ozweego bliss arvsmodellen som erbjuder en futurism som är mer dämpad än många av de tidigare tolkningarna. Silhuetten nu, efter sin OG-inspirerade "Neon"-färg, klär upp sig i några tonala återgivningar, detta par här antar en gråskalepalett.

Även om panelerna av syntetmaterial och mesh är lika färgade, är separationen fortfarande tydligt märkbar, delvis tack vare färgblockeringen. adidas ozweego vit Längs de ventilerade områdena - som sitter ovanpå framfoten såväl som direkt profil - kontur nyanser av vita visuellt, deras former placerade mellan det grånade underlaget och det något krämfärgade exteriören. Spetsar föredrar att komplettera det mer akromatiska av de tre ovannämnda, medan de intilliggande mockaarmaturer och verktyg kontrasterar i platta grått respektive en mer färgstark "Hello Blå".

https://www.authestop.com/

 

© grim-dbs.com 2009 - All rights reserved.  | counter customizable
Contact us : sales@grim-dbs.com | Tel : 08-7672-9665